Welcome

Moeilijk zeg, een blog starten. Vlugger gezegd dan gedaan. Je moet ergens beginnen en dus ben ik maar gestart met foto's maken...
Oh, dacht ik, vlug een digitaal cameraatje in mijn handtas en trekken maar! Maar mensen, dat is ook niet eenvoudig zeg. Ofwel staat er teveel op ofwel is het onscherp, te veel zon, te donker en ga zo maar door.

Om een lang verhaal kort te maken, ik heb enkele E-books besteld op mijn Ipad en na enkele bladzijden had ik al door dat de beste methode Trial and Error is. Dus als mijn foto's nog hier en dan wat te wensen over laten, weet dan dan ik nog in "opleiding" ben. Positieve (!) kritiek is altijd welkom.

Dan een naam voor mijn blog. Easy zou je denken. Toch niet... want de hele familie heeft er zich mee gemoeid. Als ik dan - volgens mij - een leuk voorstel had, werd het onmiddellijk tot op de grond afgebroken (stom, er bestaan er al duizenden van, saai of weet je echt niks beter..) Dagen hebben we gedelibereerd over de juiste naam want ik wil er natuurlijk ook een goed gevoel bij hebben. Het moet toch echt iets van mij zijn. Ook al zal het voornamelijk over food, koken, kookboeken en potten en pannen gaan - ik ben nu eenmaal een rasechte foodie - ik doe toch nog meer in het leven.

Daarom is Rue de Surène echt iets van mij! Als we in Parijs zijn - you know it's my favourite city - logeren we altijd in dit kalme maar oh-zo centraal gelegen straatje in le huitième. Ik ben een echte fan van Parijs. Koen (mijn man) weet dat niets mij meer ontspant dan een uitstapje naar mijn lievelingsstad. En ver is het niet, op amper twee uur rijden van Kortrijk sta je in hartje Parijs.Jullie zullen dus een beetje van alles terug vinden in deze blog.
Mijn kookexperimenten, met of zonder thermomix, slowcooker, bamix, foodsaver... Ik ben echt wel aan toys! En Koen zegt dan : "Ga je dat écht gebruiken?"

Koen

Mijn uitstapjes naar de markt in Rijsel - met my best friend den John! Foodshoppen in Parijs... én in Kortrijk natuurlijk.

John
Natuurlijjk ga ik jullie altijd mijn nieuwe kookboeken laten zien. En hoogst waarschijnlijk zal ik het ook niet kunnen laten om af en toe wat commentaar te geven op de vele foodprogramma's die onze zenders teisteren... We'll see! Let's start!
And for the record... De styling van mijn blog heeft Sofie (mijn dochter) aka MsAprilFish verzorgd, leuk hé?  Zonder haar zou er nog altijd geen blog zijn. Dank je wel zusje!


Enjoy!

Geen opmerkingen