Ongelofelijk...een lekker Belgisch wijntje!

Ooit zijn we eens op weekend geweest naar Limburg... Mooi, héél mooi maar toen erg nat. We hebben de mergelgrotten van Chateau Neercanne bezocht - very scary voor mij en mijn claustrofobie - en het wijnkasteel Genoels-Elderen.We mochten daar ook van de wijn proeven. Ik heb er eerlijk gezegd geen te beste herinneringen aan. De witte wijn was nogal aan de zure kant en de rode had erg veel tanine.  Een tijdje geleden moest Koen een avond spreken voor Unizo. Als geschenk bracht hij een fles witte wijn van Genoels-Elderen mee naar huis. Ik moet toegeven dat ik niet zo enthousiast was...

Maar vorige week hebben we dat flesje geproefd en ja, hij was veel lekkerder dan ik me herinnerde.  Fris en mineraal - niet mis hé zo'n echte wijnterm - en heerlijk bij de Pasta Kip. 
De fles zat al in de vuilbak maar ik ben ze er terug uit gaan halen om ze op de foto te zetten... zo een mooie lange hals. Die Limburgers kunnen er wat van! Vooral van flessen maken dan...

Geen opmerkingen