Er klopt iets niet...!

Gisterenavond heb ik pas de laatste uitzending van de Hobbykok kunnen bekijken. Ik wist natuurlijk al van dinsdagavond dat niet Stephanie maar Bram de winnaar was. Waarvoor Twitter goed is hé... Ik had de bui vorige week al zien hangen omdat Stephanie bij haar bezoek in onze winkel iets over ontgoocheling zei...

 
Gewonnen of niet gewonnen ze is en blijft sowieso een échte goeie amateurkok en daar is heel kijkend Vlaanderen nu wel van overtuigd En natuurlijk moeten we ons neerleggen bij het oordeel van de twee meesters! Maar toch heb ik het gevoel dat er ergens iets niet klopt. Volgens mij wordt er bij VTM een vooraf bepaald draaiboek gevolgd. 't Mocht dit jaar waarschijnlijk géén vrouw en géén West-Vlaming zijn...Maar bij sommige wedstrijden is de tweede in rij op lange termijn de winnaar - kijk maar naar  Natalia van Idool! Nu heeft Stephanie als tweede ook geen verantwoording af te leggen voor haar daden aan VTM en kan ze haar eigen parcours uitstippelen. En ik ben overtuigd dat we van dat meiske nog het laatste niet gezien hebben. Wacht maar af!
En Stephanie mag deze zomer al een paar weken gaan werken bij Gert. 't Is misschien een troostprijs maar voor elke amateurkok is dat toch heaven om even in een toprestaurant mee te draaien...

3 opmerkingen

  1. hihi ik had net hetzelfde gedacht, 'tging er te dik op liggen als het WEER en WEST-VLAAMSE VROUW was... en ze moet er inderdaad van profiteren dat ze haar niet kunnen 'controleren' van de VTM :-) We zullen er zeker nog meer van zien van Steph! En als ze een eigen kookboek uitbrengt dan komen we die bij jullie kopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal mee akkoord! Zo komt ze er wellicht 'het beste' vanaf en levert het haar op termijn zeker wat op. En een kookboek van haar hand mag hier ook wel op de plank komen te staan. Ook al beweerde ze in een interview dat Vlaanderen daar misschien niet op zit te wachten. Ik ben alvast fan van deze toffe madam met zin voor koken en een pittige pen en ik ben zeker niet de enige.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. My all time favorite cook! Blij dat ik dankzij jou haar blog heb ontdekt.

    BeantwoordenVerwijderen