Wout is popping up in Kortrijk...!

Ja, de enige échte Wout Bru...! Via Twitter kwam ik deze week te weten dat we een Pop-up Store in de K - ons shoppingcenter in Kortrijk - mochten verwachten. We hebben hier in Kortrijk nu eens een échte grote vis gevangen voor enkele weken. Leuk voor ons!


Als echte Foodie moest ik natuurlijk even poolshoogte gaan nemen. Koen en ik zijn enkele jaren terug eens gaan eten in Wout Bru's restaurant. Het was de zomer van de verhuis naar de nieuwe en rustige locatie tussen de dennenbomen.  Ik herinner me dat het zeer warm was op het terras, dat het eten lekker was én dat Wout een sympathieke gast was die zonder problemen met me op de foto wilde...


In de Pop-up staat ook weer een vriendelijke gast - niet Wout natuurlijk! - die bij alle producten tekst en uitleg geeft. Alhoewel ik niks maar dan ook niks nodig had, heb ik me toch laten verleiden om een fles lekkere olijfolie te kopen én een kookboek.


Alhoewel ik niet graag van die "chef"kookboeken koop - ze zijn meestal boven mijn petje - staan er hier wel toffe dingen in. De onderdelen van de recepten worden goed uitgelegd.


Mét foto's... Ik zal waarschijnlijk nooit ofte nooit een volledig recept produceren maar het recept voor puree met sjalotjes en bieslook ziet er héél lekker uit. Het zal bij mij ook wel niet met caviaar zijn zoals in Wout's boek maar vermoedelijk met verse garnaaltjes...
Elk kookboek is persoonlijk gesigneerd door Wout Bru. Wees alleen niet zo dom als ik en neem de Nederlandse versie mee in plaats van de Franse...
De winkel van Wout kan je ook online bezoeken.

Openingsuren

Woensdag van 12 tot 18 uur
Vrijdag van 12 tot 18 uur
Zaterdag van 10 tot 18 uur.

1 opmerking

  1. Dit ziet er mij wel leuk uit, tot hoe lang is de pop-up nog aanwezig?

    BeantwoordenVerwijderen