Slapen in de Rue de Surène...

Dit weekend was het Maison et Objet... dé beurs voor onze sector! Sofie en ik vertrokken zondagmorgen vroeg met veel tegenzin richting Parijs.Zo vlak na de braderie...een héél weekend weg, bah!  Maar 't viel goed mee want we vonden onmiddellijk leuke spullen. Ons enthousiasme ging in stijgende lijn. En tegen de middags was ons humeur totaal opgeklaard! In de namiddag kwam WTV langs - onze gewestelijke tv zender - om een interview af te nemen van Sofie op de beurs.
Ze moest de nieuwe tendenzen van het najaar geven. Ondanks een beetje stress heeft ze het er redelijk goed van afgebracht... ik geloof dat ze het dit weekend zullen uitzenden. Ik ben benieuwd...!


 
En 's avonds mochten we lekker in bed kruipen in ons hotelletje in de Rue de Surène. Niks beter dan dat na een hele dag over de beurs wandelen. Ons Hotel Alison is en blijft onze preferé...
De volgende morgen zijn we na een lekker ontbijt dwars door Parijs gereden - met de taxi weliswaar - naar een tweede beurs aan de Porte de Versailles. Gelukkig was er maar een halle die we moesten bezoeken en 's middags hebben we dan ook gezellig kunnen lunchen in Merci - een prachtige conceptstore in de Marais.
Zelfs bij zo'n eenvoudige lunch doe ik soms leuke ideeën op... kijk dat stokbrood is zo knap versneden en dan gepresenteerd in een glas! Super ideetje!
En simpelweg wat munttakjes in de karaf water steken... ook weer iets om te onthouden. En kijk zie,  zo leer ik altijd weer iets bij hé!

3 opmerkingen

  1. Amai, ik ben dat daar precies enorm aan jet uitleggen! ;) Hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merci is echt een aanrader. Wij hebben daar twee jaar geleden tijdens onze citytrip ook geluncht. Het is niet goedkoop, maar wel super lekker en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk verslagje! Ik moet dringend terug naar Parijs zodat ik eindelijk eens Merci kan bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen