Wij zijn er klaar voor...!

Sorry beste mensen maar bloggen en koken in de maand december is niet gemakkelijk... Het is werken van 's morgens tot 's avonds en tijd om te koken heb ik écht niet.
Het is nu meer assembleren en knutselen in de keuken. Met beleid boodschappen doen en zorgen dat ik vlug, vlug iets kan in mekaar steken om toch nog lekker te eten. Zonder veel afwas als het enigzins kan! Ik zal dus de boter ergens anders moeten halen... maar niet getreurd, er zijn reuze veel toffe foodblogs en ik ga die dan deze maand eens aan jullie voorstellen. Om te compenseren!
Met mijn pakjes voor onder de Kerstboom ben ik wel bijna klaar. Nog hier en daar een kleinigheidje en ik ben er. Sofie is in top form.
Ze staat elke dag met een andere Kerstmuts in de winkel en zorgt dat we leuke - old school - Kerstmuziek hebben de hele dag lang. Onze ploeg interims is ook weer van super kwaltiteit en dat maakt het werken super leuk. Bomma komt elke dag in de winkel langs om in ons keukentje chocomelk en koffie te maken en ze zet de tafel vol met lekkere koekjes en snoepjes. Om de courage erin te houden!
Ik mag gewoonte getrouw van Koen enkele pakjes zelf kiezen uit de winkel. En dit jaar is mijn oog gevallen op dat nieuwe koekjes ding - ik weet niet hoe ik het moet noemen - van Imperia om koekjes in allerlei patroontjes te spuiten.
 
Ok, ik weet het dat is pure gadget maar leuk om 's zondags eens mee te kliederen.

De popcornmaker van Lekué neem ik ook mee naar huis. Popcorn in speciale - zoute dan - smaakjes is ideaal voor bij het aperitief.
En dat chipsmachientje dat wil ik ook.

Chips zonder olie in de microgolf. Ik heb dat al eens geprobeerd maar zonder zo'n houdertje lukt dat niet goed...

Ik ga dus ditmaal helemaal wild in de gadgets. Waar ik dat weer allemaal in mijn kasten ga steken weet ik niet. Het zal weer herorganiseren worden in januari!

2 opmerkingen

  1. En dit weekend hebben wij eindelijk onze Kitchenaid gekocht, man wat heb ik daarover getwijfeld maar manlief bleef zeuren ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is de kersttrui van Sofie ook te koop? Ik wil die :p

    BeantwoordenVerwijderen