Zomerse picnic...

Enkele weken geleden kreeg ik een héle grote picnicmand van de Weight Watchers geleverd in de winkel... bomvol lekkere dingen! Omdat ik wel hou van een broodje uit de hand op een leuke plaats was ik erg tevreden.
Maar er rees onmiddellijk een probleem op. Koen en ik moesten de volgende morgen vertrekken op studiereis met Leiedal naar Marseille. Vervelend, héél vervelend...

Maar voor alles is er natuurlijk een oplossing te vinden en ons Sofie - ze was stikjaloers op die prachtige mand - wierp zich onmiddellijk op als kandidaat om de mand uit te testen. Met spijt in het hart heb ik haar de mand meegegeven maar ik heb er wel eerst de minder bederfbare spullen uitgevist. Koen heeft dus nog kunnen genieten van enkele lekkere yoghurtjes... en een appel of twee.Nu was de bedoeling van Weight Watchers om alle sandwiches volgens hun recept klaar te maken en dan deze te laten proeven aan een publiek dat niet op de hoogte was dat het om dieetproducten ging. Weight Watchers had deze test zelf ook uitgevoerd en gemerkt dat als de mensen niet wisten dat het om dieetproducten ging de sandwiches een hogere score gaven.

Ik kan daar echt helemaal inkomen want ik laat me ook altijd leiden door uitzicht en verpakking. Maar als echte foodie lees ik ook wel altijd de samenstelling van het product en als ik dan iets tegenkom dat me niet zint, komt dat niet bij mij in de kar! Sofie is zelf hélemaal niet into dieetfood en was dus eigenlijk wel het ideale proefkonijn. Ze heeft de sandwiches perfect volgens recept klaar gemaakt en zélf met veel smaak opgegeten...


Dus besluit van de test : de spullen van Weight Watchers zijn veel lekkerder dan zij eruit zien. Mijn goeie raad aan Weight Watchers : herbekijk jullie packaging! Wat minder plastiekerig en wat meer old school look. De boel zou gelijk veel hipper en lekkerder ogen. 1 opmerking

  1. Zo'n mand mogen ze hier ook altijd achterlaten hoor! Lijkt me enorm leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen