Workshops!!!!

Stephanie - Coorevits, wie anders - komt weer workshops geven bij Rue de Surène thuis...
Deze keer vatten we een nieuw thema aan. Foodpairing en herfstgroenten... Klinkt tof hé!
Wat ze juist allemaal van plan is, weet ik nog niet maar maandag rijden we samen naar Brussel naar de Trade Mart en dan zal ik het wel horen.
Er zijn drie workschops waarvan er nog een in september en twee in oktober. De juiste data en het aantal plaatsen beschikbaar vinden jullie allemaal op mijn Facebookpagina. Sofie houdt dat allemaal keurig bij - waarvoor dank zusje! Wil je komen haast je dan want alles is bijna vol! Ondertussen zijn alle 42 plaatsen ingenomen. Indien jullie interesse hebben in de volgende sessies, mail me dan op mail@byttebier.com - jullie krijgen dan eerste keus bij de volgende workshops.
Het systeem is als volgt... Stephanie legt uit wat de Foodpairing juist inhoud en laat een paar voorbeelden zien. Dan mogen jullie je schort aantrekken en uit een hele tafel heerlijke ingredïenten kiezen wat je maar wilt en dan zelf aan de slag gaan.
Ik geef ondertussen een lekker glaasje wijn om de moed erin te houden. Stephanie en ik helpen je uit de nood als je op een dood spoor beland of het noorden/westen kwijt geraakt.
Alle geproduceerde lekkernijen worden dan geproefd en beoordeeld en de overschotjes doen we in pottekens - ik ben voorzien in die dingen - en krijgen jullie mee voor het thuisfront.

Je kan die avond ook Stephanies boek kopen aan een verminderde prijs en persoonlijk door onze Miss laten signeren.

Mijn boek komt pas uit op 20 september... maar daarover later meer!


Geen opmerkingen