Wééral een jaar erbij...!

Verjaren is leuk, laten we het daar over eens zijn maar verouderen dat is andere koek. Zondag was het weer zover. Tof natuurlijk al die berichtjes en die aandacht... ik geniet er altijd van en verschiet ervan hoeveel mensen je feleciteren. Nu, ja, laat ons eerlijk zijn, Facebook helpt ook wel een handje...
Zondag moesten we werken - solden hé mensen! - en dus zijn we zaterdagavond gaan vieren in de Gust.
Gastrobar Gust boven Table d'amis en gewoonweg aan de andere kant van de kerk makkelijker kan niet. Gezellig, lekker en mét super tof personeel!
Bij Gust eet je lekker en apart. Zeker als je de suggesties neemt.
Als voorgerecht koos ik voor het maatje met gebrande peultjes. Apart en very crunchy. Dus dat is gewoon een maatje met daarop rauwe peultjes die ze even met de gasbrander bewerken. Hip, nieuw. Volgens mij een mini trend die vlug over zal waaien... - hoop ik!
Koen koos ondertussen voor een klassieke rundvleestartaar. Die jongen kiest altijd voor veilig - toch wat food betreft. Anders kan hij wel eens wild gaan...
Dan kozen we samen voor de "Catch of the day". Ik hoopte dat Mathieu zelf zijn vislijn had uitgesmeten maar dat was niet het geval. De sukkelaar heeft juist zijn pols gebroken en nog een paar andere lichaamsdelen beschadigd. En dat allemaal met zijn fiets! Hij kan tijdelijk niet aan de potten staan. Ambetant, héél ambetant, ik kan er van meespreken!
Die Catch was een lekker stukje tarbot met warmoes, nog wat peultjes en andere godvergeten groentengewassen.
Goed, en vooral de presentatie aan tafel zoals in lang vervlogen tijden was tof!

En natuurlijk had Koen laten weten dat zijn Lief alweer een jaartje ouder werd en dus kreeg ik zomaar uit het niets een homemade cheese/frambozen taartje.


Top want én frambozen én cheesecake eet ik doodgraag... Op weg naar huis zijn we nog even neergestreken bij bar Amorse om een laatste glaasje wijn te drinken.

Besluit : Kortrijk is de allerleukste stad om te verjaren - na Parijs dan.

Geen opmerkingen