Delivery at work!

In Kortrijk, hartje Kortrijk, hebben we iets nieuws! Ursy - van het Track Muziekcafé - brengt op vrijdagmiddag een lekkere lunch rond voor iedereen die tijdig bestelt. Nu, het is natuurlijk geen nieuw concept... maar zij brengt het wel op een originele manier. Via Facebook hadden we de goede tijding ontvangen.


Om 12 uur stond ze met de fiets bij ons aan de winkel met mijn lunch. Een mooie fiets - ik zou er ook wel zo eentje willen! In een bruin papieren zakje zaten drie ouderwetse weckpotjes.


Een met mijn slaatje - rode biet, selder en feta - eentje met de vinaigrette en dan als toemaatje nog eentje met een dikke aardbei in. 't Zag er allemaal zeer lekker en mooi uit. Ja, ik geef toe dat ik graag een eurootje meer besteed als het leuk verpakt is - het oog wil ook wat!


Het was een zalig, fris slaatje en ik ga zeker af en toe een bestellingske doen... want altijd boterhammekes eten kan saai zijn!


Voor de mensen van ' t stad klik hier voor het email adres van Ursy

1 opmerking

  1. Idd een heel mooi concept! En t ziet er super lekker uit ook! Smakelijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen