Where it all started...

Lang geleden - we waren jong getrouwd - stonden mijn kookkunsten nog nergens. Ik had wel jarenlang in de potten van mijn mamma meegekeken maar zelf koken was beperkt gebleven tot cakebakken, truffels maken en de keuken overhoop zetten. Eenmaal weg van huis - en geloof me in die tijd was verhuizen van Mol naar Kortrijk nog het een en het ander - moest ik zelf mijn plan trekken.

 
Mijn ventje begreep dat degelijke informatie en studie belangrijk waren en gaf me een maandelijks abonnement op de time life boeken Cuisiner Mieux.


Van "mieux" was er in het begin nog niet veel sprake want zelfs de basis  zoals een witte saus maken had ik nog niet onder de knie. Toch was het de start van een levenslange kookboekverslaving... Ik zal deze vakantie eens tellen hoeveel ik er ondertussen bijeengekregen heb. Wie weet doen we daar nog eens een wedstrijdje mee voor een Give Away...
Gisterenavond heb ik op mijn Ipad een leuk filmje gevonden dat ik jullie niet wil onthouden...
The Joy of books
En denk er aan met een goed kookboek kun je zelfs met een lege frigo genieten van good food én slank blijven...

Geen opmerkingen