Blogstilte...

Ja, ok, jullie hebben me gisteren niet gehoord en gezien...  Het was Koens verjaardag en die hebben we gevierd met enkele vrienden. En dus heb ik het heel erg druk gehad met shoppen, koken én genieten van mijn leuke gasten. Straks na een lekker ontbijt met véél koffie begin ik aan een reuze afwas... Ik laat jullie genieten van een voor en na foto.


De recepten van de nieuwe gerechten volgen - als de afwas goed opschiet komt er misschien straks nog eentje op de blog.Ik ben vanavond vrijgesteld van mijn kookplicht we gaan ons nog een keer laten verwennen bij Balthazar...

4 opmerkingen

 1. zo handig, die zwarte bakjes waar jij je vuil gerief inlegt
  zou ik ook nog willen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gekregen van John... komt uit de restaurantwereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zal daar ook eens voor kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tafel was alvast mooi gedekt! Ben al benieuwd naar de receptjes!

  BeantwoordenVerwijderen