Alleen thuis...!

Het grote voordeel van eens een nachtje alleen te slapen is dat je om half twee 's nachts een blogpost kan schrijven! Niemand die dan staat te zagen dat je op dat uur best in je bed ligt. Mijn ventje ligt immers veilig hier juist over de Groeningebrug in de Sint Maartenskliniek te slapen. Vanmorgen heeft Ignace - een goeie vriend én uroloog - Koen's liesbreuk weer mooi toegenaaid. Het was nogal een dringende historie omdat we binnenkort op weekend gaan naar Madrid. En wie wil er nu in een Spaans ziekenhuis belanden? Ook de verkiezingen zitten er aan te komen en Koen heeft dus nog heel wat werk op het programma staan. Vanavond tijdens het bezoekuur was hij alweer druk met Wouter aan het overleggen. Erg ziek was hij al niet meer...
Over Madrid gesproken... ik ben al volop alles aan het voorbereiden. Elke morgen fris ik mijn Spaans even op met een applicatie op mijn Ipad. Kwestie van te kunnen klappen met de mensen hé! Ik ben van plan om naar de overdekte markt San Miguel te gaan - hartje stad, vlakbij de Plaza Mayor.

 
Om te foodshoppen natuurlijk. We zijn wel in groep en doen heel wat bezoeken tezamen maar wij krijgen toch ruim wat vrije tijd toegemeten - allé onze voorzitter heeft ons dat toch beloofd! Ondertussen zal ik het nog wel druk krijgen met mijn patient - hij mag drie dagen thuisblijven - én met de voorbereiding van de opendeurzondag op ons pleintje - Vandale vogelvrij. De foto is van vorig jaar en je ziet we hadden toen schitterend weer!


Met zo'n druk programma zullen het de volgende dagen waarschijnlijk simpele receptjes zijn op mijn blog!

Geen opmerkingen