Een cadeautje...

Mijne Koen is momenteel onbereikbaar... Zelfs als hij thuis is - en dat is maar héél af en toe - zit hij op zijn verkiezingswolk. Wat ik zeg dringt gewoonweg niet door. Maar 't is soms een schatje want vorige week heb ik nog een super leuk cadeautje gekregen... mijn aller eigenste blogkaartjes!

  
Misschien wel een compensatie verkiezingscadeautje, maar hoe dan ook ik ben berecontent. De tekening heb ik op een morgen bij het ontbijt op een kaartje gezet. Fouets heb ik in alle maten en vormen dus aan modellen geen gebrek...
En Lien - onze grafische ontwerpster - heeft het hele ding finaal in kannen en kruiken gegoten.

 
Nu kan ik tenminste eens iets meegeven aan de mensen die mijn blog eens willen lezen. Ik had natuurlijk niet zo'n moeilijke naam moeten kiezen voor mijn blog... De radijs of het zoutvaatje waren natuurlijk véél simpeler geweest!

 
Receptjes kunnen jullie pas volgende week verwachten want nu moet ik non-stop werken - Koen is zoals vermeld tot nader order onbeschikbaar - en veel koken is er dus niet bij. Maar na de verkiezingen zal alles beteren. Let's hope it!

Geen opmerkingen