Een vers jaar...!

Oh...ik ben zo blij dat we aan een nieuw jaar beginnen! Zo'n vers onschuldig jaar. Heerlijk ik kan nu weer helemaal opnieuw beginnen. Ik ben dan ook een zeer grote fan van goeie voornemens. Half december begin ik al te zagen tegen Koen...of hij al goeie voornemens heeft. Ik heb er altijd hopen. Dit jaar wil ik beter boodschappen doen. Niet te veel kopen - mijn ogen zijn altijd groter dan mijn buik - zodat ik niks moet weggooien. Mijn diepvries en mijn voorraadkast leegeten - die momenteel weer beiden uitpuilen. Ook ben ik van plan elke week bloemen te kopen.

 
Het leven is veel te kort om het zonder bloemekens te doen! Mijn kleerkast wil ik ook wel weer eens herorganiseren. Ah, ja en ik ga volgende week naar Ikea om nieuwe kussentjes te kopen voor in de zetels. Onze loft een beetje relooken...
En terwijl ik toch in Ikea ben zal ik ook even het kookgerief inspecteren... een beetje research is altijd nodig in mijn branche.
Om het jaar alvast goed in te zetten ben ik gisteren met John naar de markt in Rijsel geweest... maar 't was bijna de moeite niet. Vier kramen stonden er. Maar we hebben alle marktkramers  uitgebreid gekust en gelukkig Nieuwjaar gewenst. Dat is Frankrijk hé!En dan hebben we nog maar een beetje wintergroentjes gekocht. Witloof, veldsla wat rode ajuinen en ja, en weeral eens een pompoen!
We hebben natuurlijk ons uitstapje nog wat uitgebreid en zijn eens lekker gaan eten in een gezellige klassieke bistro - La Paix.


Zalig, eenvoudig en goed eten opgediend door van die elegante beleefde Franse garçons. Met Nieuwjaar mag het ietsje meer zijn...


En 's avonds was het dan zover. Mijn ventje werd eindelijk Schepen Byttebier de Tweede...!


En hij heeft me vanavond zijn goede voornemens aangekondigd... maar sorry hierover ga ik nu eens niks vertellen!

1 opmerking

  1. Proficiat! Mijn ventje legde op net hetzelfde moment zijn eed af als gemeenteraadslid! :)

    BeantwoordenVerwijderen