Het blijft mutsenweer...!

Niet te doen zeg... wéér sneeuw vandaag!  Het is nu al zes weken berekoud. Ik ben de dikke truien en de Uggs beu... hartgrondig beu! Wanneer kunnen we de nieuwe mode aan doen? In juni?


Nu, mijn gezaag zal er waarschijnlijk niks aan veranderen. Ik zal maar weer eens een hartig soepke in mekaar draaien voor vanavond. Jullie krijgen er deze week zeker een blogpost van... Maar nu eerst nog een cadeautje voor een van jullie. Een pak Maldonzout.Juist, ja, mijn favoriete zout is deze week de GiveAway. Wat verwacht ik nu van jullie? Wel, na een jaar bloggen ben ik van plan een Mission Statement - over wat ik met Rue de Surène wil bereiken - te schrijven. Enig idee wat ik er in ga zetten? Het Maldonzout is voor diegene die "ongeveer" raadt wat ik er in ga zetten. Ik help jullie even op weg... het zijn drie punten die voor mij bij het koken erg belangrijk zijn. En, neen het heeft niks met de winkel te maken...! Mailen, via de reacties onderaan de blog, facebook alles mag.

2 opmerkingen

 1. - eenvoud
  - ' eerlijke 'ingredienten...
  - ...van bij ons

  Heb ik er goed ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en van het seizoen ook nog !
  Maar dat zijn er dan eigenlijk 4 ...

  ps : wat een mooie mutsen zeg !

  BeantwoordenVerwijderen