Coorevits binneste buiten...

Alhoewel ik meer een Canvas/ BBC 2 meisje ben, kijk ik toch ook af en toe eens graag naar VTM... De Hobbykok heb ik al ieder seizoen bekeken maar eerlijk gezegd had ik er dit jaar nu eens geen zin in.


Ok, de Sergio is een knappe gast en de manier waarop hij met taal en vrouw flirt onovertroffen maar toch... ik had het wel gehad. Tot een dag of tien geleden. Ons Bomma - ja die leeft op haar computer -  een blog had ontdekt. Van een zekere Stehanie Coorevits en ze was niet de minste want ze deed ook nog eens mee met de Hobbykok. Met een zeker scepticisme - het zou wel een of ander braaf Claudia achtig type zijn... -  zocht ik de blog Kitchenary tales op.


Neen dus, Coorevits mag er wezen. Ik heb luidop zitten lachen achter mijn computer, er zit waarlijk een stand up comedian verscholen in Stephanie! Het ideaal is eerst de uitzending bekijken en Stephanie met de grootste serieu al de opdrachten zien uitvoeren en dan de dag nadien de blog lezen. Dan weet je wat er in haar hoofd omging terwijl ze met die Sneeuwwitjes blik stond te kijken.
Zalig, gewoonweg zalig! Dus now I'm hooked... ik kijk weer naar de Hobbykok - althans zo lang Stephanie in the running is...

6 opmerkingen

 1. Leuke tip, leuke blog! Dankje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de blogtip ! idd supergrappig geschreven. Ook wij wilden eigenlijk dit jaar niet kijken maar de zapper besliste anders. En nu Stephanie volgen dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blogposts zoals deze zijn zeer nefast voor mijn aangeboren west-Vlaamse bescheidenheid. Ik kan alleen maar nederig: 'danku' stamelen en mag ik eraan toevoegen: prachtige blog! Je foto's zijn een streling voor het oog. Groetjes, Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blogposts zoals deze zijn nefast voor mijn aangeboren west- Vlaamse bescheidenheid. Ik kan alleen maar nederig ' danku' stamelen en eraan toevoegen: zelf mag je blog er ook wezen. Je foto's zijn oogstrelend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci Stephanie... Je bent een zalige collega blogger en nu ook nog eens een echte BV of zeggen we beter een BWV - Bekende West-Vlaming....!

   Verwijderen