Sunday Pleasures...

Gisterenavond was het hier in Kortrijk het bal van de Burgemeester... Massa's en massa's mensen! Mij niet gezien dus. Ik zit écht niet graag in zo'n hoop volk. Maar Koen wel.

 
Gelukkig was hij niet te laat thuis want vandaag loopt hij de twintig kilometer van Brussel. Na een flink ontbijt is hij voor dag en dauw vertrokken met nog twee extra bananen - koolhydraten! - in zijn rugzak...


Ik zit lekker thuis met een grote pot koffie én al de kranten plus bijvoegsels. Zalig! Maar ik heb ook nog plannen. Het wordt geen lazy sunday! Om half elf is Diane Broekhoven te gast bij Theoria.


Ik heb dus deze keer geluk want de meeste auteurs komen op zaterdag langs in de boekhandel en dan is wegglippen uit de winkel onmogelijk. En vanmiddag herschilder ik mijn plank voor de blog. Ja, ik ga ze in een nieuw kleurtje steken. En morgen ga ik naar de Brico er nog een nieuwe bijkopen en die krijgt dan ook een hip kleurtje. Bloggen dat is niet alleen koken... dat is af en toe ook serieuze DIY.
Ik vermoed dat Koen rond drie uur weer zal opduiken met een rammelende maag en dan krijgt hij van mij een tricolore slaatje. In de kleuren van de Italiaanse vlag.

 
Want nog een schamele negen weken en we vertrekken op vakantie naar Toscane. En, ja, ik heb daar ook al een kookles geboekt. Om pasta te leren maken op zijn Italiaans.


Een mens reist om te leren niet waar ? En vanavond wordt er in huize Byttebier geen pan vuil gemaakt. We gaan lekker Perzisch eten bij Houman in de Funky Food... Leuk hé!

2 opmerkingen

 1. Oh.. Klinkt allemaal superleuk!
  Wij zijn ook van de streek rond Kortrijk. Was ook niet te vinden om naar 'het' bal te gaan.
  Heb ook een Koen die loopt ...
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar het verslag van de kookles in Toscane! :)

  BeantwoordenVerwijderen