Almost X-mas...!

Nog twee keer slapen en het is Kerstavond... Ik tel echt de uren af! Niet alleen omdat ik op Kerstdag eindelijk eens een vrije dag heb maar vooral omdat ik verlang naar onze gezellige Kerstavond.

 
De sfeer is dit jaar top in Kortrijk. Iedereen is welgezind en geniet van de mooie Kerstverlichting. Ons Stadhuis is ronduit schitterend! Ook de Kerstmarkt op ons Vandaleplein is heerlijk. Na ons werk stappen we buiten recht een Kerstbarretje binnen om een gezellig aperitiefje drinken... zalig!


Wat eten jullie met Kerstavond? Kalkoen? Bij ons zal het een lange aperitief worden met heel wat hapjes - allemaal kant en klaar gekocht deze keer - en dan bak ik voor iedereen een lekkere hertefilet. Heel gemakkelijk. Niet moeilijker dan een biefstukje bakken. En de saus maak ik af met wat wildfond en aalbessenconfituur. Dessert wordt een lekker warm appeltaartje van bij Ridder&Hove met een lekkere bol amandelijs vanuit de Delhaize. En daarbij een sausje van zoute caramel. Ook gevonden in de Delhaize... Very, very easy dus...! Maar ja, wie geen tijd heeft moet slim zijn hé!
Ik hoop van harte dat jullie een super gezellige Kerst hebben! Geniet samen met je familie en vrienden van alle lekkere hapjes en gerechten. En zonder schuldgevoelens hé mensen... Pas in januari gaan we weer aan de slaatjes!
Geen opmerkingen