Paris in four months...

Ja, nog vier maanden en dan gaan we op vakantie naar Parijs. Ik geef toe het is absoluut geen blitse
vakantiebestemming... maar voor mij is het de aller, allerleukste vakantie!
En ik heb mijn ventje weer eens zo zot gekregen om mijn grillen te volgen. Want, we gaan niet op hotel in de Rue de Surène zoals gewoonlijk, nee, we hebben een appartementje gehuurd in het hartje van de Marais.
Op/ aan/ of bijna aan de Place des Vosges. We zullen wel zien. De foto's zijn alleszins schitterend.
Ik ga daar dus wonen - toch een kleine week - als een echte Parisienne! Met een keuken om in te koken en een boodschappenkar - voorzien in het appartement! - om naar de markt te gaan.
Je kunt niet geloven hoe ik er naar uitkijk... Koen mag zijn loopschoentjes meenemen en elke dag dwars door Parijs lopen - je hoort mij niet klagen. Ik kan dan ondertussen snuisteren in alle kleine winkeltjes en met een boek onder mijn arm naar de Tuileries gaan om daar om mijn dooie gemakje te lezen en mensen te kijken.


's Avonds gaan we dan een aperitiefje drinken op een goed gelegen terras en nadien wandelen we naar ons tijdelijk huisje alwaar ik een schitterende maaltijd in mekaar steek... Geef toe, nu worden jullie toch groen van jaloezie!
En ik ga daar ook fantastisch kunnen bloggen over alle leuke dingen die ik tegenkom. Mon carnet d'adresses zal goed aandikken...
Kijk, mensen zo'n zalig vooruitzicht dat heb ik nu echt nodig om de soms lastige weken door te komen.

2 opmerkingen

  1. Oooooh, zo leuk! Top vakantiebestemming als je het mij vraagt. Via welke weg hebben jullie geboekt? Als het meevalt, moet je wel het adres delen, hé. :)
    Ik ben al heel benieuwd met welke adresjes je allemaal terug komt. Trouwens, de titel van je blogpost is tevens de titel van een leuke (Parijse!) blog, maar dat wist je misschien al.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik volg ook die blog... Leuk hé!
    HIP paris is de blog waar ik het appartementje op gevonden heb. Het is eigenlijk voornamelijk voor Amerikanen bedoeld denk ik... kijk maar eens bij de appartementen met één kamer aan de Place des Vosges. Dat is hetgeen wij gehuurd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen