X-mas...!

Eindelijk, eindelijk is het dan 24 december... wij kijken daar écht naar uit. Niet alleen omdat we dan alle pakjes onder de kerstboom mogen opendoen maar ook omdat dan het zwaarste deel van de maand december achter de rug is. Dagen aan één stuk open zijn van van tien uur tot ongeveer zeven uur 's avonds... het gaat op den duur wel in je kleren zitten!
Ik ben serieus content dat ik vandaag eens niet de deur uit moet maar lekker in mijn yogapants kan luieren binnenshuis.
Hebben jullie eigenlijk een leuke kerst gehad? Pakjes naar het gedacht? Want het blijft sowieso een ongelofelijk kunst om hét ideale pakje voor iedereen te voorzien. Nu moet ik zeggen dat mijn lieve familie er dit jaar ongelofelijk in geslaagd is... ik ben super verwend geweest!
Iedereen weet blijkbaar dat ik graag leuke schriftjes heb om alles wat er door mijn hoofd gaat aan kook- en andere projecten op te schrijven en ik ben dus goed bedeeld geweest met leuke notaboeken.
Sofie en ik zijn al een hele tijd fan van die grote vingerplant - kennen jullie de naam van dat ding? - die je nu op allerlei blogs ziet opdagen en ik ben dan ook reuze blij met het leuke schaaltje! Ideaal voor mij want ik vergeet altijd mijn planten water te geven.


Parijs blijft mijn grote liefde en ze weten dat dus thuis héél goed en natuurlijk mochten de klassieke boekencheques niet ontbreken - een mens kan nooit genoeg boeken hebben! De énorme theetassen - neen, nu eens niet uit onze winkel - ga ik gebruiken om 's avonds mijn heerlijke chiathee in te drinken.

Die thee is mijn laaste grote liefde op theegebied. Ik haal die in de Bioplanet en elke avond drinken Koen en ik een héle theepot leeg. Ik doe er een klein beetje melk in en een klontje of twee suiker. Da's echt winterse gezelligheid in een kopje!

Over winter gesproken we zijn tot hiertoe super verwend geweest met heerlijke temperaturen maar ik kan toch niet laten van een klein beetje wintersfeer hier in de blogpost te moffelen...
Geen opmerkingen