Pasta kookboek...

Ja, het is wel een heel werk zeg die Give Away. Volgende keer ga ik me wat beter organiseren. And the winner is - de Random Number Generator did all the work - de Groene Princes!
Een dikke proficiat aan het Groene Princesje. Stuur me je gegevens door en maandag doe ik het boek op de post mijn email: lieve@byttebier.net


Aan al de andere toffe mensen die zo hun best hebben gedaan, ik heb al een leuke Give Away klaar staan voor de volgende keer. Afgetroggeld van iemand die doodgraag bij ons wil leveren. Meer zeg ik niet maar 't is een heel tof ding. Als ik morgenvroeg tijdig uit de veren ben heb ik nog een leuk receptje om te posten voor het weekend. Iets waar je mee kan scoren...2 opmerkingen

  1. Dit is echt fantastisch! Komende vrijdag ben ik jarig, dus ik beschouw dit al als een heerlijk verjaardagscadeautje! :-) Heel veel dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stuur me je adres door via e-mail dan doe ik het maandag al op de post...

    BeantwoordenVerwijderen