Een vers boekske...

Ik hou van mooi schrijfgerief... een schriftje in een mooie kleur of een schoon potlood ik kan het moeilijk laten liggen. Als we op hotel gaan neem ik eerder de stylo en het schrijfpapier mee dan de kleine flesjes shampoo en badzout. In Parijs kan je bij Merci prachtige dingen kopen. Schriftjes die wel honderd jaar oud lijken - precies zoals die waar mijn Bomma in schreef - en ik neem er dus elke keer wel wat mee. Maar ook hier in Kortrijk vind ik leuke spullen. Bij Dille en Kamille hebben ze ook tof gerief. En bij Raes hebben ze alles van Moleskine. Je vraagt je waarschijnlijk af wat ik met al die dingen doe? Wel ik heb schriftjes waar ik mijn ideeën voor mijn blog in schrijf, schriftjes met ideeën voor de winkel, schriftjes met ideeën om mijn huis te veranderen én schriftjes om mijn uitgaven in te schrijven. Geleerd van mijn mamma - alles mooi opschrijven wat je uitgeeft... Niet dat ik daarom minder uitgeef, ik weet dan alleen waar mijn geld naar toe is.


Nu krijg ik af en toe eens een geschenkje van mijn leveranciers - zoals jullie al weten - en nu heb ik van KitchenAid twee leuke schriftjes gekregen.Om receptjes - die je onderweg oppikt - in op te schrijven. Zéér mooi Moleskine design. Een van deze schriftje ga ik zelf gebruiken en het andere is voor een van jullie.
En wat moet je doen om dit mooie schriftje in je bezit te krijgen? Like de facebookpagina van Rue de Surène... Volgende week zaterdag maak ik de winnaar bekend!

5 opmerkingen

 1. Met graagte fan geworden! Lang niet alleen voor het schriftje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zijn die schriftjes ook ergens te koop? Het is heel mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik like je Facebookpagina al een tijdje hoor. Blij te horen dat ik niet de enigste schriftjes -en styloliefhebber ben. ;-)

  Dat schriftje zou toch wel van pas komen voor de receptjes die ik op mijn blog wil posten... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik like je facebookpagina ook al een tijdje!
  Heb je bericht ook geliked via bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen