De cadeautjes...!

't Was zalig op Kerstavond...  eindelijk rust én dan al die pakjes! Sofie en Bruno deden al meer dan twee weken geheimzinnig over de cadeautjes. Om eerlijk te zijn, ik was super nieuwsgierig... Zoals met elke Kerst waren ons Bomma en nonkel Peter - mijn broer -  er ook bij. Zelfs Sushi - de poes van ons Sofie - was van de partij...
Ik weet niet hoe dat er bij jullie aan toe gaat maar wij beginnen onmiddellijk bij het aperitief aan de pakjes en doen door tot het bittere eind. Ondertussen geef ik de hapjes en schenkt Koen de champagne maar het eten kreeg nauwelijks aandacht... Het was dit jaar gemakkelijker dan anders om geschenkjes te vinden. Koen heeft een nieuwe job in het stadhuis vanaf 2 januari en mijn broer heeft een binnenschip gekocht en is dat volop aan het restaureren. De mannen die meestal de moeilijkste zijn om iets voor te verzinnen waren dit jaar de gemakkelijksten. Bruno kondigde begin december al aan dat hij dringend wat nieuw kookgerief wilde en was dus ook geen probleem. Een mooie nieuwe houten plank, een pepermolen van Peugeot en een goeie pan... en ik moest er de winkel niet voor uit! Ons Bomma is content met alles maar die hebben we een mooi nieuw valiesje op vier wielen gegeven want ze wil nogal eens het land rondreizen...
Sofie heeft graag héél veel cadeautjes en dit jaar hebben we haar ook niet teleurgesteld... DIY boeken en ook een nieuw valies - iets groter dan die van de Bomma -  om in januari naar Disneyland te trekken.
Maar mijn cadeautjes waren écht de max... ze hebben allemaal serieus hun best gedaan! Van Koen mocht ik het een en het ander kiezen uit de winkel.


Plezant hoor, zo eens zelf snuisteren... maar mijn ventje heeft nog voor een extra verrassing gezorgd. In samenspraak met Annemie - van Theoria - heeft hij alsjeblieft drie kookboeken voor mij gekocht.

 
En wonder boven wonder had ik er nog geen één van... Mijn kindjes zijn super origineel uit de hoek gekomen. Sofie heeft een kookboek gemaakt van mijn blog. 
Gewoonweg prachtig! Ik ben nu zo trots dat ik een eigen kookboek heb! En... een keukenschort met mijn fouet en blog erop... zo tof!


Bomma en Peter hebben op veilig gespeeld en hebben me allebei een kadocheque van mijn favoriete winkel gegeven... zo kan ik in januari nog eens op mijn gemak gaan shoppen. Ik geef toe dat ik dit jaar super verwend ben! Oei en ik vergeet nog een cadeau...


 Een nieuw hoesje voor mijn Iphone!

8 opmerkingen

 1. Zulke leuke cadeaus, zeg! :) Vooral de schort en het boek met de recepten van je blog vind ik super! :) Raad eens wat ik vond onder de Kerstboom? Een cadeaubon van Byttebier (door Koen ingepakt). Die zal ik binnenkort eens komen verzilveren. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's mama! Ik ben blij dat je zo tevreden bent met je pakjes! Ik deed dan ook dit jaar eens mijn uiterste best om je te verrassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw super leuke cadeaus! Zeker je kookboek = super! Heel mooi logo trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn inderdaad echt top-cadeaus :)

  Zeker om je "eigen kookboek" te krijgen,
  je hebt daar schatten van kinderen lopen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh, prachtige cadeaus! En die blog in kookboekvorm: superidee!

  BeantwoordenVerwijderen