New bike...!

Ik heb een nieuwe fiets! Een super de super fiets! De aller allermooiste van héél Kortrijk... ! Man, ik ben nog een beetje content zeg... Mijn oude fiets begon een beetje zijn tanden te laten zien en 't was van in het begin al een mottig exemplaar. Ik had er wel een rood mandje van Reisenthal op gezet maar dat was maar wat oplappen... het is nooit een schone fiets geweest. Ons Sofie mag er nu op rijden... zij is nog jong en mooi en wie let er dan op de fiets? 


Het is een Hollandse fiets en die mannen kennen iets van fietsen. Alleen heb ik niet de échte Hollands versie genomen met terugtraprem en zonder versnellingen - Nederland is immers zo plat als een pannekoek daar is geen heuveltje te bekennen. De mijne heeft zeven versnellingen én echte serieuze remmen aan het stuur. Een niet onbelangrijk onderdeel is het boodschappenkorfje. Groot en stevig. Ik er dus best veel in kwijt. Enige nadeel ik moet er een grote zak insteken die ik overal kan uithalen want anders ben ik binnen de kortste tijd mijn boodschappen kwijt...


Het is ook de ideale picknickfiets. Enkel nog wat warmer weer en ik kan vertrekken. Een toertje langs de Leie naar Ooigem of zo... Een flesje wijn, een lekker slaatje, wat kaas en een baguette. En natuurlijk nog een goed gezelschap. Aan John zal ik dat zeker geen twee keer moeten zeggen...! Of ga jij mee Anton?

1 opmerking

  1. Oooh, zo'n mooie fiets! Ik had hem al gespot op een Instagram van Sofie.

    BeantwoordenVerwijderen