Brussel...

Gisteren zijn Koen en ik even naar Brussel gereden. Nee, niet op uitstap alhoewel het er echt wel het weer voor was... We moesten naar Trade Mart. Twee keer per jaar bezoeken we daar onze Belgische agenten en leveranciers op de opendeurdagen. Echt plezant is dat niet - vooral omdat je er een vrije zondag aan moet opofferen - maar een mens moet op de hoogte blijven!
Met een strak plan én een boodschappenlijst lukt dat meestal wel op een uur of vier. Maar je mag dan niet blijven kletsen...
Veel nieuws was er niet. Iedereen blijft reuze voorzichtig. Bij Alessi hadden ze ook weer eens het warm water uitgevonden en dé nieuwigheid was een nieuwe verpakking voor de bestsellers. Tof zég... nu moet ik die dozen bij in de winkel zetten en dat rek van Alessi staat al boemvol!
Er was wel een leuk nieuw olietuitje met een tastingglaasje voor de olijfolie eronder.  Cute!
Hier en daar waren er  leuke gadgets zoals dat goudvisje dat de eierdooiers opzuigt zonder ze stuk te maken... en die bout waar je een kruidentuiltje in kant steken om in je soep te laten trekken.

Bij KitchenAid was er een nieuwe blender. Een soort Vitamax. Echt een supermachine en nog niet te duur ook. Ga ik zeker bestellen!
Bij Stelton heb ik ook nog een vuilblik en borstel gevonden met een mooi strak design.
En Koen heeft ondertussen zijn licht gaan opsteken bij Fatboy maar die is natuurlijk vergeten foto's te maken. Slim hé...


4 opmerkingen

  1. Ik moet echt eens naar Kortrijk en binnenspringen bij jullie, geloof ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er staat een echt konijn op de verpakking (tja, sorry, je bent een konijnenliefhebber of je bent het niet.. ;)).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, Kelly ik zal dan toch maar die dozen in de winkel zetten zeker? Als is het maar voor jou...

    BeantwoordenVerwijderen