Ontbijtmachine...

Begin van de maand december heb ik een Croque Madame toestel gekregen van Domo om te testen. Alle bloggers hebben natuurlijk al làng hun huiswerk gemaakt en dat toestel onmiddellijk aan een grondig onderzoek onderworpen maar ik moet tot mijn grote schande bekennen dat ik pas deze middag de doos heb opengemaakt... Sorry beste Domomensen!

Maar ja, buiten Kerstdag ben ik geen enkele keer thuis geweest met voldoende daglicht om foto's te nemen. Elke dag zag ik de doos in mijn berging staan blinken en dus moest ik de deur iedere keer onmiddellijk toeslaan om het schuldgevoel meteen de kop in te drukken! Nu moet ik zeggen dat ik vannacht - ja, wakker liggen is voor mij part of december - nog van plan was om het toestel hier op de blog te verloten...

Maar ondertussen ben ik helemaal van gedacht veranderd - sorry guys! Ik ga het verdorie zélf gebruiken. Echt een zalig ontbijtmachientje! Ik ben niet zo'n fan van croques en dus sprak het me in eerste instantie niet zo aan. Maar ik heb er gewoon een lekker boterhammetje met zoute boter in getoast en mijn spiegeleitje ondertussen gebakken.

 Super gewoonweg! Ik heb nog nooit zo vlug een spiegelei én een warm toastje klaargemaakt met zo weinig afwas... Dat spul is een echte ontbijtmachine!

Echt mensen als je van een eitje bij je ontbijt houdt, ga dan sietopresto zo'n ding gaan halen want voor de prijs moet je het ook niet laten - 59 euro en nu nog in promo aan 49 euro!

1 opmerking