Boules de Berlin.....!

We zitten aan zee - onze Noordzee - dus zéér onzeker qua weer... Gisteren zaten we van 's morgens vroeg tot twee uur in de namiddag in de stralende zon. Heerlijk. Om drie uur is het een beetje beginnen te druppen... wij vlug onder de parasol maar om vier uur zijn we uiteindelijk toch moeten vluchten voor een zwerm vliegende mieren. That's life aan de Belgische Kust hé! Toch heeft onze kust een heel gezellig strand met al die mooie strandcabines - ooit huur ik eens zo'n huisje! - de vele witte zeilen, en niet te vergeten de kleurige WC madammen die graag een babbeltje slaan over het te verwachten weer...


Ook de traditie om met Boules de Berlin en Frisko's langs te komen is ronduit zalig. Lig je daar in je strandstoel lekker lui te doezelen met een boek op je buik dan hoor je die mannekens met de Boules langzaam naderen... Kwestie van op tijd recht te kruipen en de aandacht te trekken.


Nog altijd kun je zoals vroeger kiezen tussen koeken gevuld met pudding of met plakconfituur.

 
Ik moest en zou natuurlijk foto's nemen van dat manneke en bijgevolg heeft Koen - het sympathieke slachtoffer - weer eens zijn lijn moeten opofferen om er eentje te eten.


Geef toe... het zijn leuke foto's!

2 opmerkingen

  1. Ik herken Knokke Beach ter hoogte van de vroegere Carlton :-) Toplocatie!!! Geniet van jullie vakantie en smakelijk!

    BeantwoordenVerwijderen