Eindelijk... !

Ik heb goed nieuws... ja, ik heb nu eindelijk na zéér lang zoeken de ideale recepten App gevonden. Paprika!Dat is nu eens een App naar mijn hart! Gebruiksvriendelijk tot en met. Je kan de recepten die je her en der op internet vindt in een klik opslaan. Er komt een foto bij, links staan de ingrediënten vermeld en onder de foto krijg je de bereidingswijze.De categoriën kan je zonder probleem zelf aanmaken. Soms lukt het niet met "bewaar recept" maar dan kan je heel gemakkelijk zelf alles stuk voor stuk kopiëren. En geloof me vrij ik ben echt geen held in die dingen en toch ik was er in een twee drie mee weg... zonder aan iemand - Koen dus - enige hulp te moeten vragen!


Er zijn nog wat extra features zoals bv. boodschappenlijstjes en je kan ook nog bijhouden wat je wanneer gegeten hebt... Hoeveel de App koste weet ik niet meer maar sowieso is hij zijn geld waard.
Niet dat ik nu niet meer in mijn geliefde Moleskine schriftjes schrijf... ik hou er van om een recept over te schrijven in mijn Moleskines.
Alle recepten die ik probeer voor mijn blog staan uitgeschreven in mijn verzameling schriftjes. Er kan nu eenmaal niks op tegen die goeie ouwe pen en papier...

Geen opmerkingen