Brownies...!

Het is lekker en het in klaar in no time. Echt een Rue de Surène receptje dus. Het enige moeilijke was het maken van het videofilmpje. Ik sta op filmgebied nog in mijn kinderschoenen. En het duurt dus even voor ik alles - film maken, monteren, audio loskoppelen, muziek zoeken, downloaden op youtube - klaar heb. Vandaar dat  jullie wat langer dan gewoonte moesten wachten op deze blogpost. Ja, en nog iets... door een of andere oplaadfout heb ik Koen's hoofd maar voor de helft. Maar jullie weten al lang hoe hij eruit ziet dus dat zal wel geen probleem zijn veronderstel ik?En volgens Koen moet ik minder serieus kijken en meer lachen... maar dat gaat moeilijk zijn denk ik!
Het recept vroeg eigenlijk om Graham crackers. Die zijn hier onvindbaar maar de Digestive Biscuits zijn een ideaal vervangmiddel.


 

Die vind je gewoonweg bij de koeken in de Delhaize. De rest van de ingrediënten zijn basic. En je maakt de brownies trouwens in een kleine 10 minuten. Maar je moet wel een uurtje geduld hebben  - de frigo! - voor je ze kan opeten.Als je zoekt naar eetbare cadeautjes voor de Kerst is dit misschien een idee...


No bake brownies


Ingrediënten


 • een kopje - de engelse cup - geblende Digestive Biscuits
 • 120 gram hazelnootchocolade - ik nam de melkchocolade maar puur kan ook
 • 12 gram cacao poeder - ongesuikerde natuurlijk
 • een goeie snuf Maldon zout
 • 180 ml gesuikerde gecondenseerde melk

2 opmerkingen

 1. Mooi filmpje Lieve.Ik heb ook een gelijkaardig receptje (fudge) maar moet het nog even in oven afbakken. Ik probeer binnenkort dat van jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Lieve,
  leuk filmpje! En ja hoor, Koen is duidelijk herkenbaar.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen