Toscane...

Nee, het is nog geen écht vakantieseizoen maar ik heb toch al iets super leuks om naar uit te kijken.
Eind april vertrek ik voor 4 dagen naar Toscane. Op foodtrip! Zàlig hé...


Samen met Hilde en Dirk-Jan die hier bij ons in Kortrijk het restaurant en culinair atelier Taste and Colours runnen. Ik ken Dirk-Jan al jaren en weet dat hij door en door gepassioneerd is en enkel voor the real thing gaat.
Kwaliteit en oorsprong van de producten zijn ongelofelijk belangrijk voor hem dus ik weet nu al dat we alleen het allerbeste te zien en te proeven krijgen!
Toen ik twee weken geleden op zaterdagmorgen de mail van Taste and Colours opende en het programma van de Culinaire Inspiratietour in Toscane begon te lezen, liep het water letterlijk uit mijn mond. Dat was nu nog eens een programma!
Masterclass pasta, masterclass broodbakken, een slager-specialist bezoeken... man, man dat was right up my alley!
En dan de locatie beste mensen, een fattoria ergens in de bergen rond Siena. Wat moet een mens meer hebben in de lente?
Het weer is natuurlijk de onzekere factor maar what the hell in mijn vrije tijd ga ik me met een dik boek/Ipad neervleien op mijn bed en eindeloos lezen... of kletsen met mijn medereizigers.
Koen overtuigen was niet moeilijk. Mijn ventje gunt me alleen maar het beste - ja, ik heb nu eenmaal de juiste man gekozen hé!
Ook Sofie zag het zitten om mij enkele dagen te missen in de winkel en dus is ondertussen het vliegtuig geregeld en de reis geboekt!
Héél zeker weet ik het niet maar misschien zijn er nog plaatsjes vrij dus als iemand van jullie ondertussen ook goesting gekregen heeft om mee te gaan... contacteer dan vlug Hilde op info@tasteandcolours.com en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel in Toscane!

6 opmerkingen

 1. Bedankt, Lieve. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk :-)
  En, ja hoor, er zijn nog enkele plaatsjes voor levensgenieters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zit in die periode een weekje wat verderop in Napoli!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij zit jij dan écht in de "pizza" streek van ItalÏe...

   Verwijderen
 3. Wat een droom zeg! Ik vertelde het gisterenavond thuis al: dit wil ik ooit nog eens doen. Geniet ervan en ik kijk al uit naar een verslag op de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Kelly, als jonge mamma ligt zo'n tripje niet voor de hand. Maar wacht maar jou tijd komt ook nog!

   Verwijderen