Braderie...!

Yup, het is braderie in Kortrijk. Ik heb het heel de week al geweten... werk man!Alles moet ik dan verzetten om de artikelen van de braderie een plaatsje te kunnen geven. Toch hou ik wel van opruimen en plaats maken.Koen en Sofie moeten me altijd tegenhouden als ik de prijzen maak... ik zou alles quasie voor niets wegdoen.  Eenmaal dat mijn beslissing genomen is om een product op te ruimen wil ik het ook niet meer terug op de zolder zetten. Vandaar mijn zotte prijzen!
Soms versta ik de mensen in de braderie echt niet... er zitten super toffe dingen bij zoals de theepot met bolletjes - my favorite piece - én toch nemen ze dat niet mee.

 

Als hij er vanavond nog staat is het de mijne, alhoewel ik heb er al twee...
Vandaag dus geen recept. Ik heb écht geen tijd. Sorry! Morgen beter...

1 opmerking

  1. Moest ik in kortijk geweest zijn ,ik kocht hem onmiddellijk!! Zo leuk !

    BeantwoordenVerwijderen