Mijn nieuwste aanwinst...

In onze Bioplanet verkopen ze meer dan food. Ze hebben er ook een klein assortiment boeken.
En laat dat nu precies mijn zwak zijn... mijn persoonlijke Achillespees.
Meestal ben ik nogal flink en weersta de aandrang.  Ik negeer straal het rek en rij koelbloedig door naar de kassa. Maar deze week moest ik even wachten - Coronarij - en héél, héél toevallig viel mijn oog op dit schitterende boek.


Wow, wat een prachtige vormgeving! Ik nam het even in mijn handen om over de kaft te strelen... verzonken gouddruk! Heerlijk. Bovendien ook nog best een boeiend onderwerp...
Ik heb al wel eens een boek over de darmflora gekocht maar dat heb ik onmiddellijk weggegooid.
't Was een lelijk ding op slecht papier gedrukt. En de tekening op de omslag van een stel darmen in giftige kleuren droeg ook niet bij tot het leesplezier. En als de vorm niet voldoet heb ik moeite met de inhoud.
Maar dit hier... alleen de titel al " Food Pharmacy " doet je geloven in de wonderen van een goede voeding!
Zo'n boek geeft een mens weer hoop. Ik wist en voelde dat ik de Gouden Graal van de voedingsleer in mijn handen had.
Dat ding moest in mijn kar. Prijs was hier geen issue. Sommige dingen in het leven zijn nu eenmaal onbetaalbaar! ( het was maar 20 euro, ongelofelijk voor zoiets moois)En wees gerust, het is geen kat in een zak. Vanbinnen ziet het er ook schitterend uit.
Het ligt voorlopig op mijn salontafel mooi te wezen en beloofd, ik hou jullie op de hoogte van mijn "darmflora" ontdekkingen!


Geen opmerkingen