Er is er eentje jarig vandaag...!

Vandaag ben ik op de kop af een jaar aan het bloggen. En 't was een heel tof jaar samen met jullie - mijn trouwe lezers... Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden.


Een blog dat is zo'n beetje alsof je een extra kindje hebt. 't Vraagt de hele tijd om aandacht en zorg en het zit ook altijd ergens een beetje in je hoofd. Foodbloggen is dan ook nog eens heel wat anders dan een doorsnee blog. Alles wat je op je blog zet moet uitgebreid getest worden. En dan mag je ondertussen niet vergeten om van elke belangrijke stap in het kookproces een foto te nemen... Ik ben er dan ook meestal een groot deel van de zondag zoet mee.


Het moeilijkste seizoen is de winter. Niet omdat er dan minder toffe produkten zijn, neen, dat niet. Maar het licht... om drie, vier uur wordt het al donker! Ik maak al mijn foto's buiten op het terras. Kwestie van het mooiste licht te hebben. In de zomer kan ik werken tot acht uur 's avonds maar nu in dit seizoen moet ik rap zijn! Als Koen me ziet sleuren met al mijn potten en pannen van binnen naar buiten zegt hij dan : " Gij moet dat toch vree graag doen zeg... !" En 't is waar ik doe het ongelofelijk graag... maar dat komt voornamelijk door jullie toffe reacties! Waarvoor hartelijk dank...
We gaan dus deze week uitgebreid vieren... met drie toffe give aways! Ik zou zeggen hou deze blog in het oog want er valt het een en het ander te verdienen!

33 opmerkingen

 1. Ik volg je blog nog niet zo lang maar kom altijd lezen omdat de sfeer iets tussen classy en gezellig is! En je hebt idd hele mooie foto's.
  Dus hop, naar het 2e jaar en ik blijf graag langskomen!
  Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dikke proficiat met je eerste blogverjaardag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Lief. Ik kom niet altijd langs, maar ik kom er wel genoeg in voor ;)
  Dank aan alle enthousiaste lezers, want jullie zijn de drive voor Lieve.
  Dikke zoen van Koen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastisch hoe jij dat allemaal klaarspeelt ! Een uiterst interessante blog. Altijd alles zo netjes en super mooi... Uw ideeën zijn een grote verrijking voor mezelf. Proficiat ! En weet, ik blijf dagelijks piepen naar jouw nieuwe verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Kaat, ik ben een vrouw hé... Gewoon van te multitasken ;)

   Verwijderen
 5. Een blog om fier op te zijn! Proficiat mama! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een van de leukste kookblogs die ik volg! Het is een leuke mix van persoonlijke artikeltjes, leuke recepten, leuke adresjes en kookmateriaal tips die het zo speciaal maken. Ik laat wel amper reacties na, maar ik zal dat in het vervolg meer proberen. Je pasta gorgonzola met peertjes is trouwens in no time uitgegroeid tot mijn favoriete pasta, waarvoor dank!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Céline... en ik ben blij dat de receptjes goed lukken!

   Verwijderen
 7. Een super dikke proficiat !!!!!! En vooral dank je wel dat we al die toffe dingen mogen lezen. Zoals je dochter zegt ; het is een blog om fier op te zijn !
  groetjes
  Isabel - Charlou Kortrijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Isabel - Charlou - voor je leuke commentaar en je ongelofelijke passie en dynamiek...

   Verwijderen
 8. Hier een trouwe lezer van je mooie recepten !! Proficiat en santé !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Happy blog birthday! Je mooie foto's, gouden tips en makkelijke receptjes hebben me hier al dikwijls aan het watertanden (en het koken!) gekregen :)
  Doe zo voort en geniet van je special day!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Happy first bloggiversary!!!
  Ik ben nog nooit in Kortrijk geweest maar door jouw verhalen en foto's lijkt het of ik de stad toch een beetje kén!
  Hopelijk mag ik je schrijfsels en foto's nog lang blijven lezen!
  Groetjes, Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel Peggy ondertussen ken ik weeral een naam van een lezer bij...!

   Verwijderen
 11. Proficiat, Lieve! Elke keer weer probeer ik met plezier één van je receptjes uit! Ik kan geloven dat foodbloggen nog wat anders is dan 'gewoon' bloggen. Dit weekend terug een menu in elkaar gebokst, maar het komt er nooit van om het stappenproces te fotograferen tenzij ik er (zoals jij) een zondag voor uittrek.
  Dat het maar gauw terug zomer is, het is inderdaad echt haasten met het weinige licht dat er tegenwoordig is.
  Op naar 2 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik wacht ongeduldig op de zomer... voor het licht maar ook voor de warmte!

   Verwijderen
 12. Eén van mijn favoriete blogs geworden en zelfs als het niet over recepten gaat (waarvan ik er toch al enkele met succes heb uitgeprobeerd) zijn je schrijfsels leuk om te lezen. Doe zo verder ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kan het niet laten om over mijn vrienden, familie en uitstapjes te schrijven...

   Verwijderen
 13. Verjaardagen moeten gevierd worden!
  Persoonlijk had ik wel een iets groter taartje verwacht, maar dit is ook heel schattig. Koen zal blij zijn.
  Het mag gezegd, uit eigen ervaring weet ik dat je gerechtjes niet alleen mooi ogen, maar ook héél lekker zijn. Goe bezig zus.

  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van je kleine broertje zo'n compliment krijgen doet plezier...

   Verwijderen
 14. Proficiat! Je hebt een vlotte pen, maakt mooie foto's, leuk om te lezen. Ik ben fan!
  Doe er nog maar vele jaren bij.

  Hilde - Taste and Colours, Kortrijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Hilde... met zo'n leuk commentaar blijft het tof om te bloggen!

   Verwijderen
 15. Ik ben fan van het eerste uur! En kan alleen maar beamen wat de anderen al zeiden: chapeau, wat een passie! Je artikels zijn leuk geschreven en to-the-point, je receptjes origineel, puur en heerlijk. Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank zij de toffe reacties is het nog prettigere om te bloggen want ik heb nu het gevoel dat ik jullie allemaal een beetje ken...

   Verwijderen
 16. Hiep hiep hoera!!! Gefeliciteerd met de eerste blogverjaardag! Dat er nog vele mogen volgen!
  En dat berichtje van jouw Koen: so sweeeet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hartelijk proficiat met je prachtige blog, ik heb hem ook gelinked op mijn blogje http://runswimgirl.blogspot.be/ en maak heel veel reclame ermee, op het werk, in de kookles, bij vrienden, en iedereen is laaiend enthousiast !
  doe zo verder
  renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Renate... Ik ga binnenkort mijn blog wat restylen en dan zorg ik ervoor dat jouw blog er bij mij opkomt!

   Verwijderen