At home bij Rue de Surène

Het is zover... jullie kunnen bij mij thuis komen koken! Zoiets in de zin van my home is your home maar dan my kitchen is your kitchen...!Samen met Stephanie - ja, dé Stephanie van de Hobbykok en het boek Love Cooking - kunnen jullie op woensdagavond 11 juni Mezze komen maken. Stephanie is hier dan de chef en zal jullie introduceren in de wondere wereld van de Mezze.
We beginnen om zeven uur en hopen jullie enkele uurtjes te kunnen boeien. Meebrengen moet je niets alleen je goesting om er iets tofs van te maken.
Omdat we graag hebben dat jullie er tenvolle van kunnen genieten houden we de hoop klein en kunnen er maximum acht mensen inschrijven. Ondertussen zijn beide workshops volzet!
Voor meer info mail je best naar mij in de winkel lieve@byttebier.com en dan geven we alles door wat je moet weten. De workshop kost € 45,00 per persoon. Door het grote succes zullen we in het najaar nogmaals workshops voorzien!

Ik ga hier niet  vertellen wat Stephanie van plan is maar... origineel is het zeker en vast!
Voor de liefhebbers, Stephanie brengt haar boek mee en je kan dat dan - eventueel - aanschaffen aan een voordeelprijsje én laten signeren door de auteur!En, sorry écht sorry dat er vandaag geen receptje is maar ik heb het zo druk de laatste tijd... maar ik beloof het er is beterschap op komst. Binnenkort krijgen jullie weer drie blopgposts per week!

3 opmerkingen

 1. Wat een fijn initiatief! Het zou me wel interesseren om daar in het najaar eens bij te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me super! Ik hou deze blog in het oog!
  Baaidewei : een hele interessante, supermooie en leuke blog. Blij dat ik hem vond en meteen tussen mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oops, ik was op vakantie en heb dit dus te laat gelezen. Hopelijk ook een editie in het najaar? Alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen