Vakantie in zicht...!

De kindjes mogen bijna hun boekentasjes aan de haak hangen want nog één week en de grote vakantie begint! Alhoewel mijn kindjes (33 en 31 jaar) al lang géén grote vakantie meer hebben, blijft bij mij de vakantie beginnen op 1 juli. Of ik dan wel of niet moet werken doet er eigenlijk niet toe... de sfeer is sowieso gezet.
Ik weet niet hoe het me jullie plannen zit maar wij hebben een druk programma deze zomer. Volgende week krijg ik alvast een dagje vrij om van mijn verjaardag te genieten én dan heb ik enkele dagen om vlug, vlug de jaarlijkse grote kuis te doen voor we vertrekken naar Londen.
Yes, we'll go British this time! We hebben een loft(je) gevonden in Covent Garden en vandaaruit ga ik dan op verkenning. Boroughmarket en het fooddepartment van Harrod's staan natuurlijk op mijn verlanglijst.
Ik hoop ook Koen zo ver te krijgen om met mij naar Ottolenghi te gaan eten. Een must als je in Londen bent hé...
Dan komen we terug naar Kortrijk om enkele dagen te werken voor we met ons tweetjes naar Parijs vertrekken. Deze keer niet naar de Rue de Surène of de Place des Vosges maar naar de andere kant van de Seine in Saint-Germain des Prés. Kunnen we weer eens een andere buurt verkennen...
En hélemaal op het einde van de vakantie gaan we even met de kinderen naar Lyon. De stad van Bocuse en de traboules.
En dan... ja, dan nemen we - hopelijk goed uitgerust - de draad weer op thuis in Kortrijk!

2 opmerkingen

  1. Leuke vakantieplannen, Lieve! Hartjes voor Borough Market in Londen, één van mijn favoriete plaatsen in de stad.

    BeantwoordenVerwijderen