En nu is de zomer écht gedaan...

Vorige maandag was een schitterende maar bloedhete dag. Sofie en ik "moesten" naar Knokke om een bestelling te gaan leveren bij een klant.


 

We hebben dus het nuttige aan het aangename gepaard en er gelijk een leuke maar verdiende laatste zomeruitstap van gemaakt.


De héle week hadden we immers ook héél hard gewerkt in de winkel. Alles uit de rekken gehaald en proper afgewassen. Dank je wel Bomma voor de tientallen glazen die je afgewassen hebt!
 
Een reuze werk maar na de solden én de braderie is de winkel écht wel aan opknapbeurt toe. Koen zat enkele dagen in Turijn en daar wilden Sofie en ik van profiteren om de hele kookafdeling te herschikken. Koen heeft namelijk een rothekel aan kasten en spullen verzetten... en we hadden dan ook plechtig moeten beloven om niks maar dan ook niks te verzetten terwijl hij weg was.
Maar, ja, we zijn vrouwen hé! En alles een keer omdraaien en verzetten dat is nu eenmaal ons lang leven...
Drie dagen hebben we 's avonds doorgewerkt om alles af te krijgen. Want je kunt niet geloven hoeveel gerief er in zo'n winkel zit. En op dag drie - enkele uren voor Koen weer thuis was - heeft Sofie alvast wat foto's doorgestuurd om hem op te warmen. En... geloof het of niet hij vond het fantastisch! Waar een reisje niet goed voor is!

Nu moet ik zeggen dat we soms ook wel veel van hem vragen... We sleuren Koen over heel Maison&Objet... stand in stand uit en babbelen met de raarste gasten en willen heel veel tijd om alles goed te bekijken en weer de nodige inspiratie op te doen.

Gelukkig heeft hij meestal veel geduld met zijn twee vrouwen!Geen opmerkingen