Het boek...


Ja, het is er eindelijk... hét kookboek: "De Tafel van Tien". Tot nu toe heb ik er jullie echt niet mee willen lastigvallen en heb ik mijn stress alleen thuis op Koen, de kinderen én Bomma uitgewerkt. Ik bedank ze dan ook alle vier voor het geduld dat ze met mij hebben opgebracht het laatste halfjaar...
Ik was soms écht niet te genieten, dat geef ik eerlijk toe. Niet dat ik het niet leuk vond zo'n kookboek in mekaar steken, neen, dat niet maar die deadlines! Man, dat was soms afzien... En Hilde, mijn editor, bij Stichting Kunstboek was - hoewel een schat - af en toe best streng! Maar, enfin het is er nu.
Het ziet er uit zoals ik het wilde, wit én strak en ik heb bijna alle foto's zelf gemaakt. In het begin was dat zoeken en proberen en ik heb dan ook honderden foto's genomen, uren gekookt én afgewassen!Maar als jullie nu lekker ontspannen uit het boek kunnen koken als de vrienden of de familie over de vloer komen, dan is mijn opzet geslaagd...
Koken en zéker voor mensen die je graag ziet is plezant en moet echt niet moeilijk zijn. De kwestie is van je goed te organiseren en de dingen niet te ingewikkeld te maken...
Weet ook dat je me altijd mag contacteren als er ergens een probleem opduikt... ik ben jullie hulplijn. Nu, ik moet wel zeggen dat ik niet altijd mijn gsm hoor maar stuur dan maar een smsje of mailtje en ik antwoord dan wel... 0475 22 48 44 en lieve@byttebier.net


Maar nu even iets anders...voor al de mensen van dé Wedstrijd die zitten te popelen op het resultaat én de prijs....
Wel, ik mocht van Delhaize een gevulde Fair Trade tas laten opsturen naar de winnaar van een door mij georganiseerde wedstrijd rond Fair Trade... et voilà zie daar de tas.


Er zitten van alle lekkere dingen in... chocolade, koekjes, fruitsap, koffie, thee, icetea, honing en
cashewnoten.

Maar wie is nu de winnaar?

Wel... er waren véél bijna goede antwoorden en twee mensen hadden alles perfect.
En om dat ik er niet van hou om lotje trek te doen krijgen ze van mij allebei een prijs...

De Fairtrade van Delhaize gaat naar...  Rose-Ann Bogaert!
En Delphine Ameye krijgt een knikspatel van Zwilling toegestuurd...

Mail jullie adres door en dan stuur ik de pakjes op!


4 opmerkingen

 1. Heel veel succes met je boek! Ik zet het op mijn verlanglijst voor kerst. Al weet ik niet of ik zolang nog kan wachten hihi...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congrats hoor met je boek - 't staat op mijn kerstlijstje voor mam.

  En neen, niet omdat ik hoop om -door dit boek- nog vaker aan haar tafel van... (nu eens tien dan weer vier, vijf of twee, gewoon zij en ik met een potje koffie, gewoon wij) te mogen en kunnen aanschuiven. Wel omdat ik weet dat't een boek is waarvan ze zal smullen, eentje waarvan ik aanvoel dat't gewoon op (ook) haar lijf is geschreven en dat ze zich er met plezier uren in zal kunnen verliezen. Die uren, die gun ik haar graag. Merci dus, @Lieve, om me die kans te willen geven.

  Mijn mam gaat schoon momenten tegemoet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, oei, Sofie dat zijn té veel complimentjes... maar ik ken dat moeder/dochter gevoel zéér goed!
   Mijn Sofie kan ook er altijd het juiste cadeautje of de juiste attentie voor mij uitpikken. Zàlig hoor voor een moeder om zo'n dochter te hebben!

   Verwijderen
 3. Proficiat met je boek, Lieve! Ik ben heel blij om het hier in huis te hebben en zal het zeker kunnen gebruiken voor 'mijn' "tafel van x" de komende maanden!

  BeantwoordenVerwijderen