Bijna échte spaghetti...!

Sinds de low carb hype circuleert er een recept op internet waar je de pasta vervangt door courgetteslierten... Je maakt dus een soort spaghetti van courgetten. Met een juliennesnijder ga je de groenten te lijf en binnen de kortste keren zit je met een vergiet vol courgetti. Zéér gemakkelijk te maken en als je de tijd neemt om de courgetteslierten even in de pan aan te bakken voor je ze in je pastasaus gooit is het écht een lekker gerecht.
Omdat ik al lang een You Tube filmpje wilde maken - een mens heeft uitdagingen nodig in het leven - heb ik voor jullie de courgetti klaargemaakt voor de camera. Nu is dat een heel gehannes om mijn Ipad - ja, ik film met mijn Ipad - op de juiste hoogte te krijgen. Ik moest weg en weer lopen tussen Ipad en tafeltje. De ene keer stond mijn hoofd er maar half op en de andere keer was er een te groot stuk van de tafel te zien.

Na veel vijven en zessen en een héle stapel boeken onder de Ipad, kon ik eindelijk serieus beginnen. Ik wou per sé voor mijn boekenkast staan en niet in de keuken. Leek me veel toffer als achtergrond. Ik heb dat natuurlijk niet zelf bedacht maar ergens bij een andere YouTuber gezien. Nu, mijn boeken zijn wel véél mooier dan van die andere madame.

Zo'n filmpje maken dat is écht andere koek dan gewoonweg wat bloggen. Werk dat je daar aan hebt... Het zal dus ook niet voor iedere week zijn. Maar 't is een begin. Laat maar weten wat jullie ervan vinden! Ik sta open voor verbetering. Maar wees mild hé, alle begin is moeilijk!
Het recept voor deze courgetti met bolognaise saus is héél gemakkelijk zoals jullie van mij gewend zijn...

Courgetti met bolognaisesaus
Ingredïenten • zes courgetten
 • 800 of 600 gram bereid gehakt
 • een doos gepelde tomaten
 • twee doosjes Elvea groentenpasta
 • een fles passata
 • een beetje suiker
 • Maldonzout
 • peper
 • rozemarijn
 • tijm2 opmerkingen

 1. ziet er zalig uit ! Maar ik zou daar zelf echt nog wat look bij doen . Ik ga dat eens proberen ! Enne : van mij mag je nog zo'n filmpjes maken zenne !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof om je bezig te zien! En inderdaad heel erg lekker receptje

  BeantwoordenVerwijderen