kaffee RENÉE...

De laatste tijd krijgen wij op en rond ons Vandalepleintje de ene horecazaak na de andere bij... zàlig gewoonweg! Allemaal jonge, hippe mensen met een eigen concept en een leuke insteek. Omdat ik zelf ongelofelijk trots ben op mijn stad en haar creatieve inwoners moet ik er hier gewoonweg even over bloggen!

Kaffee RENÉE is al even een vertrouwde achterbuur - in de Lange Steenstraat - waar Sofie en ik graag een Latte gaan halen om onze namiddagdip te omzeilen. Een koffiehuis gecombineerd met een Leonidaswinkel. Leuk, maar best druk op sommige momenten...


Nu hebben ze onlangs de pralinewinkel naar de hoek van de Grijze Zustersstraat gebracht en het koffiehuis een nieuwe look gegeven.


En het brein hierachter was niemand minder dan mijn ex-buurman Thomas Nachtergaele. Ik ben dus best wel trots op zijn realisatie!


De koffie, taartjes en chocolade zijn nog even lekker als van tevoren maar in zo'n toffe locatie smaakt alles nog véél beter...


Je kan er van 's morgens - ze hebben zàlige ontbijtjes - tot laat in de namiddag terecht. En vanaf het weer het toelaat kan je gezellig op het terras mensjes kijken!
Zelfs het uiltje - logo van het kaffee - heeft een make-over gekregen...


Kaffee RENÉE
Lange Steenstraat 32
Kortrijk1 opmerking

  1. Leuk, hé, al die hippe adresjes! Ook in Brugge zijn we aan een opmars bezig. Let maar op, wij worden het nieuwe Antwerpen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen