Soep recht uit het pakje...

In het kader van mijn soepweek hebben we vandaag een lekkere tomatensoep. Maar zonder enig gekook. Er is niks zelfgemaakt alleen zelf gekocht! Dat moet kunnen want af en toe mag een mens het zich eens gemakkelijk maken. Mijn Delhaize heeft sinds kort enkele nieuwe soepen in het diepvriesassortiment.
Ze zitten in een grote zak zoals van de diepvriesspinazie en er zitten juist zoals bij de spinazie kleine blokjes in. Je kan er dus zoveel of zo weinig uithalen als je wilt. Super gemakkelijk als je maar een tasje soep wilt en geen hele pot vol. Ideaal voor als je alleen thuis bent en geen potten wilt vuil maken.
Plus het duurt maar een minuut of drie vier om een hele kom soep te ontdooien en op te warmen. Ideaal om zo'n zak in je diepvriezer te hebben liggen. En stukken beter dan die droge Royco spullen. Er is gewoonweg géén vergelijk. Koen - het eeuwige proefkonijn - proefde geen verschil met mijn soep en dacht zelfs dat het huisgemaakte soep was. Voor wie is dat nu een compliment? Voor de Delhaize of voor mij?
We hebben de twee soorten geproefd en ze zijn allebei lekker maar onze voorkeur gaat naar de rode tomatensoep...!

2 opmerkingen

  1. Best wel interessant. Misschien ook wel een gezonder alternatief voor Royco?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aha, lijkt me inderdaad heel handig om in de diepvries te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen