Bijna drie jaar...

Op 6 februari ben ik al drie jaar aan het bloggen... ongelofelijk hoe zo'n blog je leven totaal kan veranderen! Wist ik veel dat je zoveel respons krijgt van je lezers. Ik bedank jullie hier dan ook onmiddellijk allemaal voor al die leuke reacties! Rue de Surène is ondertussen een vast onderdeel van mijn/ons leven geworden. Ik kan écht niet meer zonder! Een blogpost schrijven is helemaal geen opgave, het is voor mij pure ontspanning...
De onderwerpen dienen zich altijd gewoon aan. Eten hebben we - gelukkig - elke dag nodig en boodschappen doen is een wekelijks terugkerend ritueel. Efficiënt en goed boodschappen doen moet ik nog altijd leren want ik laat me - bijna - altijd verleiden door wat ik tegenkom. Ik ben waarschijnlijk een ideaal object voor de marketeers... Koken doe ik al altijd graag alhoewel de afwas er voor mij ALTIJD te veel aan is. Het voordeel van zo'n foodblog is dat ik voortdurend op zoek ga naar nieuwe uitdagingen en recepten en er dan een eigen "Rue de Surène" twist aan geef. Jullie weten dat ondertussen al wel: weinig ingredïenten en vlug klaar én lekker!
Als jullie vandaag even op Rue de Surène gekeken hebben, zullen jullie wel gezien hebben dat Sofie en ik de hele middag aan de lay out hebben zitten sleutelen. Ik wilde al een hele tijd een cleanere meer scandinavische look. Maar zoiets veranderen heeft heel wat voeten in aarde. Je moet allerlei CSS codes kopïeren en plakken en af en toe zit je dan ook helemaal naast. Sorry dus voor al de rommel van vandaag... maar hoe zeggen ze dat nu ook weer? Geen omelet zonder eieren te breken!
Er zullen nog wat features bijkomen maar dat zal met tijd en boterhammen zijn! Links bovenaan in de donkergrijze balk zie je "Classic" staan. Als je daar op klikt kan je de blog naar je eigen voorkeur zetten. It's up to you hoe je Rue de Surène in de toekomst wilt bekijken! Vanmorgen hebben Stefanie - Coorevits dus - en ik samengezeten om de data voor de volgende workshops vast te leggen. We moeten nog even afspreken met onze favoriete beenhouwer voor drie data en dan zetten we alles online. Jullie kunnen inschrijven via Facebook van Byttebier Be Happy.
De volgende thema's komen aan bod: Voer voor carnivoren / Veggie volgens Ottolenghi / Lowcarb for Summerbodies / Mezze for hot Summer nights! In principe zijn het donderdag of woensdagavonden. We vragen 45 euro per persoon en je werkt per twee. Maximum per workshop is tien personen.

5 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit !! Ik kom graag naar één van de workshops :-)
  Groetjes Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met jullie werk. Al moet ik eerlijk zijn en bekennen dat mijn voorkeur uitgaat naar de Franse versie, wat niet wegneemt dat dit ontwerp heel erg clean en zeker ook mooi is. "Des goûts et des couleurs on ne dispute pas" zeggen ze bij onze zuiderburen, dusja ;-)
  Ik hou alvast de datums van de workshops in het oog! Super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veggie volgens Ottolenghi!
  Moet je dan met twee inschrijven? Of word je gewoon gekoppeld aan iemand?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hoor Renilde, absoluut niet maar als je graag met iemand werkt die je kent...

   Verwijderen
 4. Proficiat met je blogverjaardag! Jaja, het drukke leven heeft er toe bijgedragen dat ik weer rijkelijk te laat ben voor de workshop die ik het liefst wou doen.

  Ik bekijk nog even wat mogelijk is!

  BeantwoordenVerwijderen