Tips voor keukenprinsessen...!

Maandag is mijn blogdag. Gewoonlijk toch... maar gisteren heb ik mijn kleerkast van zomer naar winter gebracht en dus... is het het bloggen er totaal bij ingeschoten! Ik was boem alle tijdbesef verloren en voor ik het wist was het avond en moest er dringend iets op tafel komen voor mijn ventje die afgepeigerd thuis kwam.
Vandaar dat ik nu een miniblog in mekaar heb geflanst met drie leuke tips die ik op het internet ben tegengekomen... ik kende er zelf geen één van dus ik hoop dat ik er jullie ook mee kan plezieren!
HOE VERMIJD JE EEN TRANENDAL WANNEER JE AJUINEN SNIJDT?
Héél simpel je wrijft voor je begint te hakken je volledige snijplank in met witte azijn... en gedaan met de traantjes. Simpel hé!

HOE HOU JE DE VUILE  BACTERIËN VAN JE SNIJPLANK?Strooi er flink wat zout over en wrijf er dan met een halve citroen over én was ze dan even af met wat dreft of zo. Gedaan met de vieze beesten!

HOE HOU JE WITTE/ROSE WIJN LEKKER FRIS IN JE GLAS?

Tot hiertoe paste ik de truc van de Parisiens toe en deed twee dikke ijsblokken in mijn glas - une piscine noemen ze dat daar- maar uiteindelijk doe je wél water bij je wijn! Om dat te vermijden truc nummer drie. Laat witte druiven bevriezen in je diepvries en voeg ze dan bij de wijn. Effectief én mooi tegelijk... Ok, dat is meer een zomertip maar wie weet krijgen we nog een warmte opstoot begin oktober?

Lieve mensen ik geef toe dat ik lui ben geweest deze week maar écht volgend weekend krijgen jullie weer een volwaardige blogpost!

1 opmerking

  1. Die laatste is wel een leuke, hé! Winter of zomer, gaat bij mij altijd binnen! Santé!

    BeantwoordenVerwijderen