Almost Christmas...!

We beginnen af te tellen... meer en meer pakjes liggen er onder mijn Kerstboom. Ik ben bijna rond.

 
Nog enkele cadeautjes en ik ben helemaal klaar. Ik moet al vroeg beginnen met mijn Kerstshopping omdat bij ons de decembermaand super druk is. In november ben ik al volop in de weer. Om zeker te zijn dat ik zelf ook de juiste cadeautjes krijg, geef ik iedereen volop tips. Héél duidelijke tips. Aan Koen zeg ik gewoonweg wat ik graag zou hebben. Kwestie van zeker te zijn dat hij niet met de foute dingen aankomt. Boekenbons zijn bij mij altijd welkom. Liefst van Theoria.


Ik heb immers nog altijd enkele lege rekken in mijn bibliotheek. Alles wat met mijn blog te maken heeft is ook goed. En iets uit onze winkel - als ik het zelf uitgekozen heb - is ook altijd ok. Op mijn winkelverlanglijst staan een pannenkoekenpan en een kleine sauteuse van Le Creuset, een mooie houten kaasschotel en een leuke boterpot van LSA.
En van het servies van Donna Hay zou ik ook nog wel enige stuks kunnen gebruiken. But we will wait and see what Santa brings...!2 opmerkingen

  1. hallo, ik weet niet echt waarom, maar ik wou ineens een reactie schrijven. Ik lees je blog al een tijdje, ik vind je blog fantastisch, en heb al heel veel dingen nagekookt. Er straalt zo een zekere rust uit je blog, het lijkt zo eenvoudig... Heb je blog ontdekt toen we nog in België woonden, sinds 1 september wonen we in amerika. En hier heb ik ook al een aantal dingen aan amerikanen of andere europeanen voorgeschoteld van je receptjes en ik oogst er altijd veel succes mee :) Dus, doe zeker zo voort in het nieuwe jaar, en dan kan ik ook blijven scoren :)) Maar vooral, zeer fijne feestdagen en het allerbeste toegewenst in het nieuwe jaar! Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, dag Katrien! Zo leuk zeg je reactie... en echt tof nu ken ik weer iemand die mijn blog leest! Als ik kijk waar mijn lezers zitten zie ik Amerika altijd oplichten en nu weet ik dus dat jij en Klaartje - ook een Belgisch meisje in Amerika - daar mijn blog zitten te lezen. Ik heb een missie met mijn blog. Ik zou zo graag hebben dat mijn lezers zo maar uit de losse hand koken. Met wat er toevallig op de markt in aanbieding was of wat er nog in hun kast/ijskast/diepvries staat. Los van recepten, overtuigd van hun eigen kunnen én hun eigen smaak. Iedereen kan iets lekkers op tafel zetten. En er zijn veel eenvoudige, lekkere producten die gewoonweg vergeten worden. Zit je ook ook op facebook? Kun je me af en toe wat feedback geven over de culinaire gewoonten en het aanbod in Amerika? Kijk ook eens op de blog van Food 52... Tot binnenkort! Lieve

    BeantwoordenVerwijderen