Super Food...!

Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik heb dringend een boost nodig! Een beetje nieuwe energie om het nieuwe jaar goed in te zetten. Slapen lijkt niet veel te helpen. 's Morgens ben ik nog even moe als de avond tevoren. Maar misschien heb ik nu de oplossing gevonden! Bij Kurt - van de biowinkel Sweet Nuts bij mij om de hoek - heb ik een zak Super Food gekocht.
De bijgevoegde folder belooft fantastische resultaten. Nu weet ik ook dat je niet alles moet geloven wat gedrukt staat maar als er maar een tiende van waar is ben ik al gelukkig.
Ik ben van plan het volgende experiment te doen. Ik ga elke dag een schepje van dat Super Food in ons eten doen. Koen is zich van niks bewust en weet meestal absoluut niet wat ik hem te eten geef. Ik zou die jongen zonder problemen kunnen vergiftigen. Om het niet te laten opvallen zal ik het in de soep verwerken , in de sla draaien en in de yoghurt mengen zonder iets aan hem te zeggen.
Ik zal hem verder op geregelde tijdstippen aan een ondervraging onderwerpen om te zien of hij zich energieker en beter voelt. Ik eet natuurlijk van alles mee maar aangezien ik op de hoogte ben, telt mijn mening natuurlijk niet mee.

Ik stel voor dat ik jullie de resultaten eind februari - dat is dus na ongeveer zes weken - laat weten. Ik reken op jullie medewerking en dus ssst! dus geen woord hierover tegen Koen!

8 opmerkingen

 1. Ik ben echt eens benieuwd naar het resultaat, want hier ook van 't zelfde bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier ook zo'n zak , ik meng het in smoothies, maar ik walg er van....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je moet voorzichtig zijn met de hoeveelheden, dat heb ik ook al gemerkt. En die groene kleur is ook al niet bevorderlijk voor je appetijt. Rood had een betere kleur geweest...

   Verwijderen
 3. Waarschijnlijk één iets over het hoofd gezien… Dat Koen misschien ook wel eens je blog leest. Bij ons staat het trouwens ook in de frigo. Je hoeft geen spectaculaire resultaten te verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Michiel, Koen leest - gelukkig - niet al mijn blogposten. En je pakt al mijn courage in een klap af!

   Verwijderen