Watermelon...!

Ondertussen zijn we via een nachtje Dijon - we moesten daar toch even stoppen voor wat mosterd...en een stop in Reims - om een glaasje van het edele vocht te drinken - terug thuis in Kortrijk beland.


Onze wasmachine draait momenteel overuren en wij trachten weer een beetje te wennen aan het werkritme... Gelukkig houden we nog even het vakantieritme aan en sluiten de winkel elke middag twee uur. Ik heb dan rustig de tijd om een lekker slaatje te maken en nog even van de zon te genieten. Koen heeft ook nog niet teveel vergaderingen en afspraken en dus is het nog best gezellig.


Echt koken is er nog niet van gekomen en dus geef ik jullie een recept dat er geen is. 't Is meer een truc. Neem een watermeloen en injecteer die op verschillende plaatsen met Vodka. Niet té veel natuurlijk en als er kindjes bij zijn beperk je dan tot een kant van de meloen. Versnij dan je watermeloen in maantjes en steek er frisco stokjes in.


Voilà dat is dan een coctail op een stokje... Simpel hé!
Eigenlijk post ik dit receptje gewoonweg om jullie er aan te herinneren dat jullie tot 10 augustus de tijd hebben om mijn blog te volgen en mee te dingen naar de super frisco machine... Ondertussen een dikke merci aan al mijn nieuwe volgers!

2 opmerkingen