Kookles in Toscane...

Vandaag was het zover... ik zou eindelijk leren pasta en tarta della nonna maken zoals de Italianen!

 
Maar het lot heeft het anders beschikt. Niks te koken vandaag. De kok is gebeten door zijn eigen hond. Voilà... dat moet ik weer tegenkomen. Maanden op voorhand boek ik die les, weken kijk ik er naar uit en op het moment suprême laat die kok zich bijten door zijn hond!
Gelukkig hebben ze hier spare cooks en morgen mag ik terug gaan en krijg ik zelfs privéles! Ik heb de kok helemaal ter mijner beschikking. Dat is zoiets als een upgrade van economy naar business...
Dus die hond wat nog zo slecht niet, ik moet dat beest uiteindelijk nog dankbaar zijn ook!


Nu op het terrein van Casa Bella kan je genieten van de morgen tot de avond dus zo'n probleem was mijn vrije dag ook weer niet. Ik heb me geïnstalleerd onder een olijfboom met mijn Ipad - leve de Wifi - en heb een Cookery Course online gevolgd. En vanmiddag hebben we een lekker lunch gekregen aan het zwembad.


Ik vind die Toscaanse bonensla met veel look en venkel super lekker. Koen heeft een stukje taart genomen... worteltaart!


Hij kon het amper geloven dat wortels zo lekker kunnen zijn. In afwachting van de kookles blogpost laat ik jullie genieten van wat sfeerbeelden van Casa Bella.


Onze kamer zit daar in het hokje onder de klimop... en we ontbijten elke morgen voor het huis.Een van de vele leuke terrasje om van het uitzicht te genieten...Mijn blogtafel with a view...  zalig hé, wat zal ik dat volgende week missen...!


Oh, ja en terwijl ik toch in het restaurant was, heb ik dan maar even wat Foodshopping gedaan ter compensatie van de gemiste kookles...

2 opmerkingen

  1. Zalig (die blogtafel!)! Dat ziet er mij een leuk vakantie-adres uit, heb je toevallig een website van hen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hoor... agriturisma@fattorialavacchio.com

    BeantwoordenVerwijderen