Sexy Pasta...!

Dat je met pasta alle kanten uit kunt dat besefte ik al wel... maar als ik de foto's in het kookboek van Francesco Berardinelli bekijk zie ik nog héél wat andere mogelijkheden!Het is gewoonweg een super prachtig boek. Eentje om zomaar gewoonweg in te kijken, in weg te dromen en dan toch nog even de kast in te duiken om wat ingrediënten bijeen te zoeken.
Maar wat het aller allerbeste is... het is helemaal gratis! Ja, je kan het gewoonweg downloaden. Lief hé dat ik dat hier met jullie deel?


 

Ga naar Ibooks - dat lelijke icoontje met die open boek.
Doe het open en dat zie je die nog lelijker boekenkast...
Ga dan naar de winkel en zoek bij gratis boeken in het Frans. Tussen haakjes... die op de bovenste rij - van Alain Ducasse over Foie Gras en Sushi en zo - zijn ook gratis boeken. Ik heb ze vanmorgen gevonden en vlug gedownload. Vooral die Pomme de terre facile ziet er goed uit...


Scroll een beetje en dan kom je "Livre des pâtes" gewoonweg tegen.En de rest weten jullie wel hé...
En wat zeggen jullie nu... dank je wel Lieve!

2 opmerkingen

  1. Dank je wel, Lieve. Een schitterende vondst. Ik heb de boekjes van ducasse in mijn bib gestopt. Heel goed uitgelegd, met veel foto 's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb mij ook eens laten gaan in de pasta: http://zsazsazsujuwelen.blogspot.be/search/label/pasta%20necklace ;-)

    BeantwoordenVerwijderen