The day after...

't Was heerlijk... al die pakjes! En nu is het nagenieten - aan een zonnige tafel - met een lekker koffietje en nog wat chocolade van gisterenavond. Ik ben juist door mijn gigantische afwas.
Ik weet niet hoe ik het altijd voor mekaar krijg om zoveel dingen tegelijk vuil te maken. Een lange aperitief is niet echt bevorderlijk om efficient te koken! Maar tijdens het afwassen heb ik genoten van heerlijke old school Kerstmuziek en het zicht op mijn mooie rendierkussens en nu ben ik dus helemaal in de sfeer...
De Kerstman heeft dit jaar zijn best gedaan. Mijn liefste kindjes én Koen én Bomma hebben samen voor mij twee grote lichtbakken gekocht zodat ik ook tijdens de donkere dagen onbelemmerd kan foto's maken voor mijn blog.
Ik ben zo blij... een écht super geschenk! De dagen van stress omdat de zon achter de horizon zakt zijn nu definitief voorbij. Daglicht vierentwintig uur aan één stuk!En natuurlijk lagen er nog wat boeken - dank je broertje en dank je ventje! - voor mij onder de Kerstboom. En tot slot nog wat leuke foodgoodies uit het nieuwe assortiment dat we nu sinds december in onze winkel verkopen.
Ik moet sowieso toch alles eens goed uittesten om enige feedback te kunnen geven aan mijn klanten. Wat zeggen ze hierover weer juist... het aangename aan het nuttige koppelen?
Hopelijk hebben jullie ook een attente Kerstman gehad om - sommige van - jullie diepste wensen te vervullen...

4 opmerkingen

 1. Wat wenst een gelukkig mens nog meer.....! Eenvoud en geluk en het is rond...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij kijken uit naar je blog in 2014 ik wens jou en je dierbaren een topjaar, renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een toffe kadootjes allemaal ! Zeker de lampen zeg ! Ik ben jaloers !
  Nee hoor : het is je gegund! Prettige feestdagen nog !

  BeantwoordenVerwijderen