London, here we come!

Als verjaardagscadeau heeft ons aprilvisje - Sofie dus - een shoppingtrip naar Londen gekregen... mét haar mamma! Morgen vertrekken we voor dag en dauw met de Eurostar en dinsdagavond laat zijn we weer thuis. Omdat we allebei in onze eigen winkel te Kortrijk werken, hebben we bijna nooit samen verlof. Dus zo twee dagen de winkels doen is super! Mijn valies staat al klaar maar erg veel gaat er niet in... er moet nog plaats zijn voor wat nieuwe dingen.


Londen is supertrendy op modegebied maar ik hoop ook wat leuke foodshopping te kunnen doen. De klassieker, Harrods, doen we vast en zeker en voor de rest zien we wel wat er op onze baan komt.
Natuurlijk moeten we het hardwerkend thuisfront - Koen - goed verzorgen tijdens onze afwezigheid.


Ik heb alvast een berg granny smiths ingeslagen - van bij Francis van Lemon - want Koen ontbijt elke morgen zéér gezond met twee groene appeltjes. Omdat mijn lieve schat niet de handigste is in de keuken heb ik maar iets gemakkelijks gekocht voor maandagavond: een lasagne voor in de oven en een glaasje Casillero del Diablo. Het enige dat kan gebeuren is dat hij vergeet dat er iets in de oven staat. Misschien is Koen nu extra oplettend omdat ik er op mijn blog over geschreven heb :)! En als dessert mag hij zichzelf verwennen met meringue en vanilleijs.
Zo slecht is hij dus niet getrouwd hé!

7 opmerkingen

 1. Geniet van jullie mama-dochter-uitstap naar London! Zal ongetwijfeld super zijn.
  En ja, Koen wordt goed in de watten gelegd! Hij heeft geluk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van jullie 2-daagse, maar in Londen zal dit zeker geen probleem zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben al een afternoontea geboekt in the Brown,'s Hotel...na het shoppen zal dat deugd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had beter deze blogpost gelezen, dan zocht ik gisteren naar dat vanilleijs en die lekkere mmérengues, helemaal vergeten... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was fantastisch! Heerlijke sandwiches...scones met clotted cream en overheerlijke gebakjes! Er volgt nog een blogpost hierover...

  BeantwoordenVerwijderen